Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 06-02-2002

Datum nieuwsfeit: 06-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 6-02-2002 Mediabericht 6 februari 17.30 uur (laatste berichten)

Roermond Diefstal beurs

ROERMOND Een 53-jarige inwoonster van Maasniel is vanmiddag het slachtoffer geworden van zakkenrollerij. De vrouw mist haar beurs met contant geld en bankpasjes. Voordat zij haar bank kon hebben geïnformeerd over het voorval bleek er van haar rekening al ruim 1000 Euro te zijn gepind. De Roermondse deed inkopen in een supermarkt aan de Beekstraat in Maasniel. Terwijl een Duitse vrouw haar afleidde door productinformatie te vragen, had het slachtoffer geen oog op haar tas met portemonnaie. Bij de kassa ontdekte ze de diefstal en deed hiervan aangifte bij de politie. In die tijd is door de onbekende dader het geld van haar rekening gepind. De politie doet onderzoek naar de identiteit van de daders.

LIMBURG-NOORD 729 bekeuringen bij snelheidscontroles

LIMBURG-NOORD De politie Limburg-Noord heeft dinsdag en woensdag bij snelheidscontroles in Blerick, Heythuysen, Weert, Ven-Zelderheide, Well, Vlodrop, St. Odilienberg, Belfeld, Helden, Velden, Venlo, Nederweert, Tegelen, Haelen, Helden en Swalmen 729 automobilisten bekeurd.

Op de Rijksweg in Well zijn dinsdagavond met behulp van een lasergun negen automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de gecontroleerde voertuigen bedroeg 151 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan. Van deze snelheidsovertreder, een 39-jarige inwoner van Leuth, is het rijbewijs ingevorderd. Zijn rijbewijs is in overleg met de Officier van Justitie terug gegeven omdat hij gezien zijn werkzaamheden niet zonder een rijbewijs kon. Om die reden kreeg hij in het kader van lik-op-stukbeleid een bekeuring van 340,34 euro opgelegd die hij direct betaalde.

De overige bekeuringen zijn uitgedeeld op de de Kerkhoflaan in Tegelen (42), de Napoleonsweg in Haelen (154), de Roggelseweg in Helden (30), de Rietweg in Swalmen (3), de Pastoor Stassenstraat in Blerick (42), de Tramstraat in Heythuysen (16), de Maaseikerweg in Weert (4), de St. Janstraat in Ven-Zelderheide (1), de Herkenbosserweg in Vlodrop (86), de Provincialeweg in St. Odilienberg (141), de Rijksweg Noord in Belfeld (63), de Roggelseweg in Helden (30), de Rijksweg in Velden (39), de Sint Urbanusweg in Venlo (57) en de Rijksweg Noord in Nederweert (12).

STEYL 9 bekeuringen bij verkeerscontrole

STEYL De politie heeft woensdagmorgen bij een verkeerscontrole bij een school aan de Bergstraat negen bekeuringen uitgedeeld. De bekeuringen zijn uitgedeeld voor rijden op een opgevoerde brommer (4), niet dragen van de helm (2), negeren van rood licht (2) en het niet voeren van achterlicht (1).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie