Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veel primeurs op The European Road Transport Show 2002

Datum nieuwsfeit: 06-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
BedrijfsautoRAI

8-11-2001

Veel primeurs op The European Road Transport Show 2002

Het zijn de vrachtautos en bestelautos en de grote variatie aan getrokken materieel, componenten en onderdelen die de aandacht trekken. De beurs staat meer dan ooit bol van productnieuws, waaronder enkele spraakmakende wereldprimeurs.

Nederland heeft in Europa een unieke positie als transport- en distributieland en de beurs sluit hier volledig op aan. Het jaarbeeld van The European Road Transport Show 2002 is een afgeleide van die constatering: twee handen verbeelden de experts die aan aanbod- en vraagzijde boven de kaart van Europa de beste oplossing zoeken. Die puzzel bestaat uit de delen van het traditionele logo van de beurs. Amsterdam is de plek waarvoor geldt: 'Meeting experts, getting smart solutions'.

Unieke mix van sectoren maakt complete beurs De beurs biedt een compleet overzicht van alle sectoren: trucks, getrokken materieel, vans, carrosserieën, onderdelen en accessoires en dienstverlening. Vele wereld- en Europese primeurs geven de 26ste editie van deze internationale vakbeurs extra glans! Gerenommeerde truckfabrikanten en fabrikanten van trailers kiezen Amsterdam voor de bekendmaking van hun wereldnieuws, tegelijkertijd verheugt de beurs zich op primeurs in de categorie lichte bestelautos. Op 6 februari 2002 worden de trofeeën van de verkiezingen Truck of the Year en Van of the Year aan de winnaars uitgereikt.

Nieuwe Europese award
Voor de eerste maal zal - eveneens tijdens de persdag - op The European Road Transport Show een nieuwe internationale award worden uitgereikt. De waardering die de trucks en bestelauto's al zo lang kennen, wordt nu doorgetrokken op het gebied van het getrokken materieel, de laad- en lossystemen, de speciale componenten en accessoires en de carrosserieën. Niet zelden worden juist op dit vlak, door de perfecte oplossingen-op-maat, grote innovaties bereikt. De beurs in Amsterdam is het platform waar die innovativiteit door een internationale vakjury gehonoreerd zal worden.

Nieuws en feiten
Via internet kan men al informatie inwinnen. Door het internationale karakter wordt, naast www.bedrijfsautorai.nl, de domeinnaam www.roadtransportshow.nl ingezet; de site wordt vanaf november doorlopend aangevuld. The European Road Transport Show, Bedrijfsauto RAI 2002 is op werkdagen geopend van 11.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 14,-.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie