Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Herhalingsinentingen 9-jarigen DTP en BMR Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 06-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Capelle a/d IJssel
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Capelle a/d IJssel

Herhalingsinentingen negenjarigen DTP en BMR

De komende weken zullen in Capelle aan den IJssel ongeveer 860 kinderen, geboren in 1993,
opgeroepen worden voor de herhalingsinenting tegen difterie tetanus en poliomyelitis (kinderverlamming) (DTP) en tegen bof, mazelen en rode hond (BMR).

Daarnaast kunnen kinderen jonger dan 13 jaar die onvoldoende of in het geheel niet ingeënt zijn, alsnog worden ingeënt. De ouders/verzorgers van deze kinderen kunnen telefonisch een afspraak maken bij de Sector Jeugd van de GGD te Capelle aan den IJssel, telefoon 010-4516058.

Kinderen tot en met 4 jaar krijgen de nodige inentingen op de Consultatiebureaus voor zuigelingen en kleuters van de Capelse Kruisvereniging.

Waar en wanneer?
De inentingen vinden uitsluitend plaats op de woensdagen 6 februari, 20 februari, 13 maart en 27 maart van 13.00 uur tot 16.00 uur in het Gezondheidscentrum, De Linie 2 te Capelle aan den IJssel. Het gezondheidscentrum is bereikbaar met de metro, halte De Terp, of met bus 30, halte De Terp.

U wordt verzocht voor het inenten het inentingsboekje en de toegestuurde oproepkaarten mee te nemen.

Mocht u eind januari 2002 nog geen oproep hebben ontvangen en uw kind is geboren in 1993, neemt u dan even contact met ons op. Voor inlichtingen kunt u uitsluitend bellen naar de Sector Jeugd van de GGD, telefoon 010-4516058.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie