Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tijdelijke snelheidsverlaging Zuidkil Papendrecht

Datum nieuwsfeit: 07-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Papendrecht

Laatste update: 07.02.2002 Tijdelijke snelheidsverlaging Zuidkil

Vorige week, vrijdag 1 februari, is de Prins Florisschool in de Oostpolder geopend. De route om de school te bereiken voert over de Zuidkil. Omdat daar gewerkt wordt aan nieuwbouw, heeft het college van burgemeester en wethouders met het oog op de verkeersveiligheid van onder meer de schoolgaande jeugd, besloten de maximum snelheid vanaf deze week van 50 km/h tijdelijk terug te brengen tot 30 km/h. E.e.a is aangegeven op de bebording en geldt tijdens de periode dat de bouwwerkzaamheden plaatsvinden.
Voor het plaatsen van verkeerstekens die een verbod of gebod inhouden is een verkeersbesluit noodzakelijk. Een en ander is vastgelegd in artikel 15 van de Wegenverkeerswet 1994, het Reglement verkeersregels en verkeerstekens1990, alsmede het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer.

Belanghebbenden kunnen gedurende een termijn van zes weken na heden tegen voornoemd besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Papendrecht, Postbus 11, 3350 AA Papendrecht.

Burgemeester en wethouders van Papendrecht,
De secretaris, De burgemeester,

Ing. J.H. van de Zedde W.E. de Koning-Pierens (l.b.)

Op 25 januari 2002 voor het aan de achterzijde uitbouwen van de woning Wilgenhof 111;

Op 30 januari 2002 voor het aan de zij- en achtergevel uitbouwen van de woning Boeieraak 16;

Op 30 januari 2002 voor het plaatsen van een raam in de noord-oost gevel van de woning Staartmolen 17;

Op 31 januari 2002 voor het plaatsen van een dakopbouw op de woning Jan van Goijenstraat 50;

Op 31 januari 2002 voor het aanbrengen van een zonwerend lamellendak tegen de woning Westeind 203.

Op 4 januari 2002 is een bouwtoestemming verzonden voor het plaatsen van een tuinhuisje achter de woning Muilwijckstraat 59.

Op 29 januari 2002 is een bouwvergunning verzonden voor het gedeeltelijk veranderen van een productiehal aan Nanengat 11.


Op 4 februari 2002 is een vergunning verzonden voor het slopen van de bestaande berging achter de woning Muilwijckstraat 59.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie