Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Directeur ECN benoemd tot decaan Universiteit Leiden

Datum nieuwsfeit: 07-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: ECN
Zoek soortgelijke berichten

ECN


Directeur ECN benoemd tot decaan Universiteit Leiden

--> -->

Directeur ECN benoemd tot decaan Universiteit Leiden Petten, 7 februari 2002

Ik heb kennis genomen van de benoeming van prof.dr. F.W. Saris tot decaan van de faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen van de Universiteit Leiden. Frans Saris heeft meerdere aanbiedingen gekregen voor een andere functie en ik heb er alle begrip voor dat hij bovenstaande eervolle functie graag wil aannemen.

In het licht van de recente ontwikkelingen is overwogen of dit het goede moment is om op het aanbod in te gaan; in nauw overleg met mij heeft hij besloten dit wel te doen. Uiterlijk 1 september aanstaande zal Frans Saris afscheid nemen van ECN en met zijn werkzaamheden bij de Universiteit Leiden beginnen.

Dr. J.C. Terlouw, voorzitter Raad van Toezicht ECN

Informatie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Conny Ruitenburg ECN persvoorlichting telefoon 0224 56 4050 e-mail: (ruitenburg@ecn.nl)
---

. . . . . .
---

Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN), Postbus 1, 1755 ZG Petten WWW: www.ecn.nl Laatste wijziging: 8 februari 2002 Informatie: (info@ecn.nl)
---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie