Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ZorgaanZet.nl: website over de zorgstelselvernieuwing

Datum nieuwsfeit: 07-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Opkopzorg
Zoek soortgelijke berichten

Opkopzorg


11-02-2002

ZorgaanZet.nl: website over de zorgstelselvernieuwing

Op 7 februari is de website www.zorgaanzet.nl online gegaan. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wil via ZorgaanZet.nl de discussie over de zorgstelselvernieuwing stimuleren, door het publiceren van feiten en meningen en het organiseren van debatten.

De herziening van het Nederlandse zorgstelsel is in volle gang, de inrichting van het nieuwe stelsel is ook een belangrijk punt in de komende verkiezingen. ZorgaanZet.nl fungeert als discussie- en opinieplatform; medewerkers van de wetenschappelijke bureaus van de politieke partijen, ambtenaren, management en beleidsmakers in de zorgsector geven op zorgaanzet.nl hun mening over de vernieuwing van het stelsel. Verder brengt ZorgaanZet.nl nieuws en achtergronden rondom de veranderingen in het zorgstelsel. Bezoekers zullen binnenkort ook videoverslagen van bijeenkomsten kunnen bekijken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie