Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ondertekening nationaal samenwerkingsverband katalyseonderzoek

Datum nieuwsfeit: 07-02-2002
Bron: Ministerie van Economische Zaken
Zoek soortgelijke berichten

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek

Dit is een gezamenlijk persbericht van het Ministerie van Economische Zaken, de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek en het platform voor katalyseonderzoek in Nederland, ACTS.

Nationaal samenwerkingsverband bepaalt richting katalyseonderzoek

Donderdag 7 februari ondertekenen Minister Annemarie Jorritsma van Economische Zaken, dr. Reinder van Duinen, de voorzitter van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), en vertegenwoordigers van de industrie en universiteiten een overeenkomst voor samenwerking op het gebied van chemisch (katalyse) onderzoek.
Met de ondertekening start een nieuw platform voor katalyse-onderzoek: ACTS, Advanced Catalytic Technologies for Sustainability.

Katalyse is een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie