Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verzekeringssite maakt winst, omzet met 2000% gestegen

Datum nieuwsfeit: 07-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Haarlem, 7 februari 2002

Omzet in 2001 met 2000% gestegen
VERZEKERINGSSITE WINSTGEVEND

De Verzekeringssite, www.verzekeringssite.nl , heeft een uitstekend jaar achter de rug. Door een spectaculaire stijging van het aantal bezoekers en hogere verkoopprijzen steeg de omzet in 2001 met 2000%. Al in het eerste volledige jaar realiseert de Verzekeringssite een nettowinst na belastingen. Voor zover bekend is de Verzekeringssite de enige professionele vergelijkingssite van financiële producten die winstgevend is. Voor dit jaar wordt een groei van de omzet en winst van 250% verwacht.

Omzetgroei
De omzet is vooral gestegen door de stijging van het aantal bezoekers (sessies) tot meer dan 2.000 per dag. De Verzekeringssite is daarmee de twee na grootste financiële vergelijkingssite in Nederland. De stijging is zowel het resultaat van een autonome groei door grotere naamsbekendheid, als mede door nieuwe samenwerkingsverbanden met internetportalen. De Verzekeringssite werkt o.a. samen met de volgende sites: Startpagina, Autotrack, 12move, AutoWeek, Autotrader, Wonen, Interplein en Routenet. Ook de vergoeding die de Verzekeringssite ontvangt van verzekeraars voor elke doorgestuurde offerte-aanvraag is gestegen.

Lage kosten
De gunstige resultaten van de Verzekeringssite zijn daarnaast het gevolg van de lage kosten. Veel werkzaamheden, zoals het ontwikkelen van de website, worden zelf uitgevoerd. De promotiekosten van de Verzekeringssite zijn beperkt gebleven door in plaats van voor relatief dure marketingcampagnes te kiezen voor (strategische) samenwerkingsverbanden met internetportalen. Deze portalen werken graag samen met onafhankelijke partijen zoals de Verzekeringssite.

Verzekeringssite
De Verzekeringssite maakt het kiezen van verzekeringen gemakkelijker door bijna alle verzekeraars te vergelijken. De Verzekeringssite is onafhankelijk, heeft geen banden met verzekeraars en sluit zelf geen verzekeringen. Veel direct writers en ongeveer 200 tussenpersonen werken met de Verzekeringssite samen. De Verzekeringssite krijgt haar inkomsten uit het doorsturen van offerte-aanvragen. De Verzekeringssite is volledig eigendom van en gefinancierd door de oprichters Ilse de Ligt en Jeroen en Erik Hordijk. Voor meer informatie:
Verzekeringssite, www.verzekeringssite.nl
Erik Hordijk, e-mail: ehordijk@verzekeringssite.nl
telefoon: 023-7505280

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie