Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

UPC sluit akkoord over doorgifte Muzzik

Datum nieuwsfeit: 07-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: UPC N.V.
Zoek soortgelijke berichten

UPC N.V.

UPC sluit akkoord over doorgifte Muzzik

Rotterdam, 7 februari 2002 Vandaag hebben UPC en Muzzik overeenstemming bereikt over de opname van deze televisiezender, met klassieke muziek en jazz, in het digitale pakket van UPC Digital. Hierdoor hebben UPC-abonnees in Zuid-Holland nu de keuze om Muzzik via UPC Digital aan hun televisiepakket toe te voegen.

Muzzik was in Zuid-Holland alleen in de gemeente Dordrecht te ontvangen. Na 1 maart wordt dit uitgebreid naar het hele verzorgingsgebied van UPC in Zuid-Holland, waaronder o.a. Rotterdam, Spijkenisse, Sliedrecht en Vlaardingen. In Dordrecht zal Muzzik na 1 maart alleen via UPC Digital te ontvangen zijn. Op deze wijze is het voor alle abonnees in Zuid-Holland mogelijk om voor Muzzik te kiezen.

UPC Digital is UPC's nieuwe digitale televisiedienst die via het kabelnetwerk wordt aangeboden. Dit product wordt geleverd via een geavanceerde Set Top Computer die op de televisie wordt aangesloten. UPC Digital biedt een hogere kwaliteit beeld en geluid, een groter keuzeaanbod, meer entertainment en informatie. Er kunnen films besteld worden, games gespeeld worden met behulp van de afstandsbediening of er kan geluisterd worden naar één van de 40 non-stop muziekzenders.

Meer informatie
Abonnees met vragen over UPC Digital kunnen gratis bellen met de klantenservice op telefoonnummer 0800 1872.

UPC Nederland
UPC Nederland is onderdeel van het beursgenoteerde United Pan-Europe Communications N.V. (Euronext Amsterdam: UPC en NASDAQ: UPCOY) en is met zo'n 2,3 miljoen klanten de toonaangevende aanbieder op het gebied van geavanceerde media- en telecommunicatiediensten in Nederland. Op de consumentenmarkt voert UPC Nederland diensten op het gebied van internet (chello), telefonie (Priority Telecom) en radio & tv. Hiervoor beschikt UPC Nederland in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant over hoogwaardige breedbandnetwerken.

www.upc.nl persberichten upc sluit akkoord over doorgifte muzzik
Laatste wijziging sinds: 07.02.2002

© UPC 2002

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie