Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Unisys levert gezichtsherkenningstechnologie van AcSys voor betere t..

Datum nieuwsfeit: 07-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Unisys levert gezichtsherkenningstechnologie van AcSys voor betere toegangscontrole

Klanten beschikken over betrouwbare biometrische beveiliging

Schiphol-Rijk, 7 februari 2002 - Unisys heeft een samenwerkingsverband gesloten met AcSys Biometrics, aanbieder van het enige gezichtsherkenningssysteem op basis van biometrische technologie. AcSys gaat ondersteuning en technologiecomponenten leveren aan Unisys. AcSys is een samenwerkingsverband tussen Nexus Group International en AND Corporation, dat de gepatenteerde Holographic/Quantum Neural Technology heeft ontwikkeld.

Unisys sluit als onderdeel van het Homeland Security Solutions-initiatief partnerovereenkomsten met aanbieders van biometrische technologieën als AcSys Biometrics. Samen met deze partners worden tools ontwikkeld voor de identificatie van personen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie