Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 07-02-2002

Datum nieuwsfeit: 07-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 7-02-2002 Persbericht districht AA & Dommel

DIEFSTALLEN GEREEDSCHAPPEN (Den Dungen/Middelrode)

Woensdagavond zijn zowel aan De Grinsel in Den Dungen als aan de Bernhard-straat in Middelrode gereedschappen gestolen uit niet afgesloten bestelautos. Aan de Bernhardstraat is de vermoedelijke verdachte overlopen door een getuige. De verdachte stond met een zaklamp in de bestelauto te schijnen en zette het bij het zien van de getuige op een lopen. Een poging van de getuige om de verdachte te achterhalen liep op niets uit omdat hij een muur over het hoofd zag en daar vol te-genaan liep. De verdachte is vervolgens in een personenauto ontkomen.

ALCOHOL IN HET VERKEER (Boxtel)

Afgelopen nacht is proces-verbaal opgemaakt tegen een 24-jaruge automobilist uit Acht. Hij reed onder invloed van alcoholhoudende drank over de Parallelweg Zuid in Boxtel.

ALCOHOL IN HET VERKEER (Vught)

Een 46-jarige automobiliste uit Vught kreeg afgelopen nacht een politietransactie aangeboden van 190. De vrouw bleek bij een controle op de Vijverbosweg in haar woonplaats net iets te diep in het glaasje te hebben gekeken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie