Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbericht 7 februari 2002

Datum nieuwsfeit: 07-02-2002
Bron: Koninklijk Horeca Nederland
Zoek soortgelijke berichten

Koninklijk Horeca Nederland

Persbericht 7 februari 2002

Nederlandse restaurants behoren tot de hoogste culinaire klasse in Europa

Parkheuvel in Rotterdam krijgt de 3e Michelin-ster

WOERDEN - 7 februari 2002 - Koninklijk Horeca Nederland feliciteert chef-kok/eigenaar Cees Helder en zijn team van restaurant Parkheuvel in Rotterdam met het behalen van de derde Michelin-ster. Tevens spreekt Koninklijk Horeca Nederland haar waardering uit over de 61 andere restaurants die een of meer Michelin-sterren hebben gekregen of behouden. Met de vandaag verschenen editie 2002 van de Rode Gids van Michelin heeft Nederland eindelijk zijn langverwachte culinaire erkenning. De gastronomie van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie