Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven e.o 07-02-2002

Datum nieuwsfeit: 07-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 7-02-2002 2e Persbericht 7 februari 2002

Politiebericht

Eindhoven: Verdachte vechtpartij aangehouden
Donderdagmorgen om 2.50 uur is op het Wilhelminaplein een 22-jarige taxichauffeur uit Eindhoven aangehouden. Kort daarvoor had hij met enkele collegas bij een vechtpartij een 38-jarige man uit Eindhoven mishandeld. De man weigerde na de taxirit te betalen. De taxichauffeur sprak hem daarop aan. De 38-jarige Eindhovenaar bleef moeilijk doen. Kort daarna verschenen enkele taxichauffeurs, waarop een vechtpartij ontstond. Bij de vechtpartij raakte de 22-jarige Eindhovenaar gewond. Hij is voor behandeling van een hoofdwond over-gebracht naar het Catharina-ziekenhuis. De verdachte is ingesloten in het Politiebureau. De politie stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht van het voorval.

Eindhoven: Verdachte belediging aangehouden
Donderdagmiddag rond 13.00 uur is op de Paradijslaan een 33-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Een politieagent zag dat hij daar met een geopende fles sherry liep. De agent sprak hem aan. De man nam dat niet en voegde zeer onwelvoeglijke taal naar de agent. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opge-maakt.

Eindhoven: Man wordt mishandeld
Donderdagmorgen rond 11.15 uur is op de Hondiusstraat een 34-jarige fietser uit Eindhoven mishandeld. Hij sprak daar een automobiliste aan, die even daarvoor op de kruising Locomo-tiefstraat - Hondiusstraat hem had afgesneden. Tijdens de woordenwisseling verschenen meerdere personen uit de omgeving en stopte een witte personenauto bij hen. De bestuur-der stapte uit, liep naar de fietser en sloeg hem meerdere malen krachtig op het hoofd. Het slachtoffer rende naar zijn fiets en zocht een goed heenkomen. De Eindhovenaar liep diver-se verwondingen en zwellingen op aan zijn hoofd. Hij heeft zich onder doktersbehandeling gesteld.

Helmond: Verdachte diefstal uit winkel aangehouden Donderdagmiddag om 13.10 uur is in een winkel op de Engelseweg een 43-jarige man uit Helmond aangehouden. De man nam daar een tube siliconenkit, 10 hoekbeugeltjes en enkele kozijnankers weg zonder deze bij de kassa af te rekenen. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

In een winkel op de Veestraat is donderdagmiddag rond 13.45 uur door een 40-jarige man uit Helmond aangehouden. Hij verliet de winkel zonder de goederen, 4 portemonnees, ter waarde van 63,44 Euro aan de kassa af te rekenen. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie