Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Goedkeuring eerste voertuigvolgsystemen

Datum nieuwsfeit: 08-02-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Verbond van verzekeraars

Goedkeuring eerste voertuigvolgsystemen

De Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging (SCM) heeft de eerste voertuigvolgsystemen goedgekeurd. Met behulp van deze systemen kunnen gestolen voertuigen worden getraceerd en gevolgd door de Particuliere Alarmcentrales (PAC), die melding krijgen van de politie of andere instanties.

Vanuit de verzekeringsbranche bestaat de behoefte technologieën te ontwikkelen die een voertuig snel en efficiënt kunnen lokaliseren na diefstal. Uit cijfers van de SCM, die verantwoordelijk is voor de kwaliteitsbewaking op de inbouw van antidiefstalsystemen, blijkt dat in 2001 slechts 43,7 procent van de gestolen autos van nul tot drie jaar wordt teruggevonden.
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie