Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 08-02-2002

Datum nieuwsfeit: 08-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Persberichten

van vrijdagmorgen 08 februari 2002
10:19 vrijdag 8 februari 2002

Bert Peters heeft persvoorlichting tot maandagmorgen 11 februari 08.00 uur.
Telefoon 0592 361294 of 06 53 23 80 59.

Gieten, Verkeersongeval letsel
Gistermiddag reed een 24-jarige man uit Oude Pekela met zijn auto over de Stationsstraat. Terwijl hij langs een rij geparkeerde autos reed stak plotseling een 8-jarige jongen uit Gieten de weg over die hij niet meer kon ontwijken. De jongen werd aangereden en liep ernstig beenletsel op. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis (onbekend welk ziekenhuis)

Odoorn, ongeval letsel
Gisteravond verleende een 38-jarige vrouw uit Exloo met haar auto op de kruising Valtherweg/Eekhoflaan geen vrije doorgang aan een tegemoetkomend 17-jarig meisje uit Odoorn die op haar bromfiets vanuit de richting Valthe de kruising naderde. Een aanrijding volgde waardoor de bromfietster kwam te vallen en gewond raakte aan haar knie. In het SZE werden een aantal hechtingen aangebracht.

Annen, woninginbraak
Werd gisteren overdag tijdens afwezigheid van de bewoners ingebroken in een woning aan het Annermoeras. De keukendeur werd op grove wijze geforceerd waarna schilderijen en sieraden werden weggenomen. De 52-jarige bewoonster deed aangifte. Schadebedrag niet bekend.

Coevorden, snelkraak
Werd vannacht ingebroken in een winkel aan de Friesestraat. De toegangsdeur tot het winkelcentrum werd geforceerd waarna de deur van de winkel met grof geweld werd vernield. De 49-jarige aangever mist een dvd-speler, een audiorecorder, een tuner-versterker en digitale cameras. Het schadebedrag is nog niet bekend.

Emmen, gewelddadige dief
Werd gistermiddag een 30-jarige man uit Emmen op heterdaad betrap toen hij een portefeuille uit een jas wegnam. Hij werd betrapt door een medewerker van een winkel aan de Hoofdstraat. De dief was het personeelskantoortje binnengelopen en dat was gezien door de medewerker. De dief verzette zich tegen zijn aanhouding door de medewerker en zijn baas. Samen waren zij in staat de man over te geven aan de politie. De dief is ingesloten.

Assen, alcoholcontrole
Werd gistermiddag een grote alcoholcontrole gehouden aan de Europaweg-Zuid. Er werden 170 blaastesten afgenomen. Eén bestuurder bleek een alcoholpromillage te hebben van 0,75 en kreeg een transactie aangeboden van 190 Euro.

Bestuurder overleden.
De bestuurder, die gisteravond met zijn auto het kanaal inreed aan de Verlengde Middenraai te Nieuw Balinge, is gisteravond in het AZG overleden. Omdat de toedracht van het eenzijdige ongeval, waarbij de 23-jarige bestuurder uit Hollandscheveld om het leven kwam, nog niet duidelijk is stelt de politie een onderzoek in.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie