Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Procedure RijnGouweLijn Leiden vertraagd

Datum nieuwsfeit: 08-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Leiden

Procedure RijnGouweLijn vertraagd

Om een antwoord te geven op alle vragen die bij de inspraakprocedure over het voorkeurstracé van de RijnGouweLijn zijn binnen gekomen, moet de gemeente eerst wachten op de resultaten van enkelelopende onderzoeken. Waarschijnlijk worden de inspraakreacties na de verkiezingen van 6 maart beantwoordt.

BOUWEN EN WONEN - Eind vorig jaar zijn in de inspraakperiode over het voorkeurtracé van de RijnGouweLijn veel vragen binnen gekomen. Om de vele vragen te kunnen beantwoorden, moet de gemeente wachten op de uitkomsten van lopende onderzoeken naar onder andere veiligheid, vervoerswaarde en de verwachte toekomstige reizigersaantallen. Deze onderzoeken worden op dit moment uitgevoerd door het projectbureau RijnGouweLijn.
Als de resultaten bekend zijn worden de inspraakreacties beantwoord. Dit betekent dat de eventueel bijgestelde plannen, samen met de schriftelijk binnengekomen inspraakreacties, het vastgestelde verslag van de inspraakbijeenkomst en de beantwoording van de inspraakreacties plus de daarbij horende verantwoording van de wijze waarop met de ingekomen reacties is omgegaan, waarschijnlijk pas na de komende gemeenteraadsverkiezingen door de raad worden behandeld. Datum en tijdstip van de behandeling worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie