Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug 08-02-2002

Datum nieuwsfeit: 08-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-02-2002 Persberichten district Heuvelrug, 10.35 uur

Met alcohol op achter het stuur

LEERSUM In de nacht van donderdag op vrijdag is op de Rijksstraatweg om 00.50 uur een 43-jarige man uit Leersum aangehouden die met een slok op achter het stuur zat. Op het politiebureau bleek de man 0.65 promille alcohol in zijn lichaam te hebben. De man kreeg een bekeuring.

Op de Langbroekerweg in Doorn werd donderdagnacht om 02.10 uur een 28-jarige man uit Langbroek aangehouden omdat hij teveel gedronken had. De man had 0,8 promille alcohol in zijn bloed. Tegen hem is proces verbaal opgemaakt.

Aanhouding na bedreiging

VEENENDAAL- Op donderdagmiddag heeft de politie een 29-jarige man uit Veenendaal aangehouden omdat hij een parkeercontroleur bedreigde.

De 45-jarige parkeercontroleur had een bon uitgeschreven voor een auto die geen parkeerkaart had op de Zandstraat. De controleur werd benaderd door een onbekende vrouw, die een verklaring wilde voor de bon die zij had gekregen. De controleur gaf een toelichting en liep vervolgens weg richting de rotonde, waarna hij benaderd werd door de 29- jarige man.

Deze maakte ophef over de bekeuring die zijn vrouw had gekregen en bedreigde de controleur meerdere malen. De controleur besloot de politie in te schakelen, die ter plaatse de man aanhield en overbracht naar het bureau.

De man heeft een boete gekregen van 140 euro.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie