Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 08-02-2002

Datum nieuwsfeit: 08-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Persberichten

van vrijdagmiddag 08 februari 2002
16:13 vrijdag 8 februari 2002

Bert Peters verzorgt de persvoorlichting tot maandagmorgen 11 februari 08.00 uur.
tel 0592 361294 of 06 53 23 80 59

Roden, inbraken in bouwloodsen
Vannacht werden in een aantal bouwloodsen aan de 2e Energieweg ingebroken. Het hekwerk om het bouwwerk werd verbroken. Er werd ingebroken in een aantal bouwketen en zeecontainers waar materiaal en gereedschap wordt opgeborgen. Van vijf bedrijven werd voornamelijk elektrisch gereedschap weggenomen. De totale schade is nog niet bekend.

Hoogeveen, diefstal uit bedrijf
Werd vannacht ingebroken in een bedrijf aan de Schutstraat. Er werd een beamer en een laptop weggenomen alsmede geld. Totale schade volgens de 30-jarige aangever namens het bedrijf is bijna 9000. Het is nog niet bekend hoe de dader is binnen gekomen.

Coevorden, huisvlijt verstoord
Werd vanmorgen een hennepkwekerij ontmanteld. Op de zolder van een woning aan de Jozef Israelstraat werden behalve 160 planten ook professionele apparatuur aangetroffen zoals lampen, kachel, dompelpomp en een afzuiginstallatie. De stroom werd buiten de meter om afgetapt. De toegang tot de zolder was verstopt in een kast op de kinderkamer. De 38-jarige bewoner deed afstand van alle spullen.
---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie