Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Evaluatie project 'Duurzaam Veilig'van gemeente Zoetemeer

Datum nieuwsfeit: 08-02-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Zoetermeer

Evaluatie project 'Duurzaam Veilig'

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 21 november j.l. besloten de uitvoering van het project 'Duurzaam Veilig' te evalueren. In maart 2001 heeft de raadscommissie Stadswerken in een brainstormvergadering hierover gediscussieerd.
Ook hebben op ambtelijk niveau diverse brainstormsessies plaatsgevonden evenals interviews met hulpdiensten en openbaar vervoerbedrijf. Alle bevindingen zijn meegenomen en verwerkt in de definitieve evaluatie.
In het najaar van 2000 heeft de gemeente een omnibusenquête gehouden onder vierduizend inwoners. In deze enquête zijn vragen gesteld die een relatie hebben met het verkeersveiligheidbeleid van de gemeente. Hoewel uit ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie