Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Leeuwarden presenteert woningaanbod op Beurs Huis

Datum nieuwsfeit: 08-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leeuwarden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Leeuwarden

Leeuwarden presenteert woningaanbod op Beurs Huis

Zuiderburen boten bij steigers Beurs Huis 2002 is een ideale gelegenheid om u te oriënteren op het woningaanbod in Leeuwarden. Op het speciaal ingerichte Leeuwarden-plein treft u naast de gemeente ook diverse makelaars en projectontwikkelaars aan bij wie u informatie kunt inwinnen over de verschillende woningbouwprojecten in Leeuwarden.

Klik hier voor openingstijden en deelnemers aan het Leeuwarden-plein.

Daarnaast kunt u gratis advies van een architect krijgen over het bouwen van een eigen huis. De gemeente Leeuwarden stimuleert haar inwoners om veel aandacht te besteden aan duurzaam bouwen en het treffen van maatregelen om het milieu te sparen. Om dit nog eens te onderstrepen krijgt u op Beurs Huis gratis advies van de Energie-adviseurs uit Leeuwarden. Zij kunnen u alles vertellen over de aantrekkelijke stimuleringsmaatregelen waar u van kunt profiteren.

Trouwens, wanneer u samen met een van de architecten het meest aansprekende milieuvriendelijke huis ontwerpt, maakt u kans op een gratis zonneboiler ter waarde van
1900,-. Leeuwarden pakt op de beursdagen ook flink uit met een aantal nieuwe projecten. Zo start op de beurs de inschrijving voor:
* de nieuwe vrije kavels in Zuiderburen
* de nieuwe vrije kavels in Wirdum
* vijf exclusieve buitenplaatsen in het Bos van Pylkwier
In de stand van de gemeente Leeuwarden wordt een goed overzicht gegeven worden van het gehele woningaanbod in Leeuwarden. De ontwikkelingen op het gebied van Stedelijke Vernieuwing in de Vrijheidswijk en de Achter de Hoven/Vegelin-buurt, een aantal aansprekende projecten in de binnenstad en de toekomstige nieuwbouw in Leeuwarden-Zuid en in Blitsaerd zullen aan bod komen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie