Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste gebruikersvergunning in Zwijndrecht uitgereikt

Datum nieuwsfeit: 08-02-2002
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Zwijndrecht

Eerste gebruikersvergunning uitgereikt

De burgemeester, de heer A.S. Scholten, heeft de eerste gebruikersvergunning verleend aan de heer Kreukniet van de Vonkenberg. De Vonkenberg is een commerciële horecagelegenheid en tevens een bijeenkomstgebouw. De Vonkenberg dient ook als opvanglocatie in het kader van het rampenplan van de gemeente.

Vorig jaar is de Zwijndrechtse brandweer van start gegaan met het beleidsplan "Brandveiligheid en Hulpverlening 2001- 2005". In dit plan is onder meer opgenomen dat gebouwen met speciale doelgroepen aan bepaalde gebruiksveiligheidseisen moeten voldoen. Het plan betreft een inhaalslag op het verlenen van gebruikersvergunningen. Een gebruikersvergunning is vereist ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie