Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Huishoudboekje voor de groene ruimte

Datum nieuwsfeit: 08-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: DLV-Adviesgroep
Zoek soortgelijke berichten

DLV-Adviesgroep

Huishoudboekje voor de groene ruimte

Dit manifest is een bewerking van een brief (9 januari 2002) van het ministerie van LNV aan de Tweede Kamer: Groene lijnen naar de toekomst: een verkenning van de veranderende beleidsomgeving in het landelijk gebied.

DLV heeft het beleid dat daarin is of wordt ontwikkeld voor belangrijke themas in de Groene Ruimte hieronder samengevat en gepresenteerd als een optelsom om te komen tot de 'eindafrekening': een duurzaam en vitaal landelijk gebied.

Uit zon compacte samenvatting komt naar voren dat het een grote opgave is om diverse zaken, die soms onverenigbaar lijken, met elkaar te combineren. Wie zoekt naar nuances en naar de randvoorwaarden, waaronder dit binnen de beschikbare ruimte mogelijk wordt geacht, kan de brief zelf of recente achterliggende beleidsnotas van LNV (SGR 2) en VROM (Vijfde Nota over de Ruimtelijke Ordening erbij nemen. Wie de schoen past trekke hem aan

Om de optelsom te maken hebben we de vier bovenstaande thema's voor u uiteengezet.
Ga hier naar thema 1; economische concurrentiekracht
----------------------------------->

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie