Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 08-02-2002

Datum nieuwsfeit: 08-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 8-02-2002
Persberichten district Kerkrade (RKey; 12.30 u) Vrijdag, 8 februari 2002

District Kerkrade

Vaals; onder invloed
De politie zag afgelopen nacht, donderdag op vrijdagnacht op de Kerkstraat in Vaals een 65-jarige automobilist uit die plaats in zijn auto rijden die bij nadere controle onder invloed achter het stuur van zijn auto bleek te zitten. Ademanalyse in het politiebureau wees uit dat de Vaalsenaar ruim tweemaal zoveel alcohol in zijn bloed had (ruim
1 promille) dan wettelijk maximaal is toegestaan (0,5). De verdachte kreeg een rijverbod en de politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Landgraaf; zes messen, traangas en cocaine
Een bestuurder van een fiets die over het trottoir en zonder fietsverlichting fietste, trok afgelopen donderdagavond omstreeks 21.15 uur op de Doctor Poelsstraat in Landgraaf de aandacht van de politie. Na de fietser, een 31-jarige man uit Landgraaf daarvoor te hebben bekeurd, bleek bij nadere controle dat die een zogenaamd vlindermes, een stilletto en een busje traangas bij zich had. Na grondige en verdere controle kwamen er nog eens vier messen en een klein beetje cocaine (halve gram) tevoorschijn. De zes messen, traangas en cocaine werden inbeslaggenomen en de politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.

Landgraaf; hardleers
De politie heeft afgelopen nacht, donderdag op vrijdagnacht op de Einsteinstraat in Landgraaf de auto waarin een 33-jarige Heerlenaar reed, inbeslaggenomen. Bij controle bleek dat de man geen rijbewijs heeft. Bleek ook dat de Heerlenaar al vaker voor soortgelijk gepleegd delict was bekeurd / proces-verbaal was opgemaakt en ook al eens eerder een auto waarin hij reed was inbeslaggenomen. De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie