Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 08-02-2002

Datum nieuwsfeit: 08-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 8-02-2002 Persbericht district AA & Dommel

VROUW ONDER INVLOED RAMT VERKEERGELEIDER (Vught)

Donderdagavond heeft een 55-jarige Osse automobiliste op de Loonsebaan in Vught onder invloed van alcohol met haar auto een verkeergeleider geramd. Surveillerende agenten zagen dat de auto van de vrouw al in de takels van een bergingsvoertuig hing. Zij constateerden dat de vrouw teveel had gedronken. De verdachte is daarop aangehouden, proces-verbaal is op-gemaakt en haar rijbewijs is ingevorderd.

JEUGDIGE WINKELDIEF BETRAPT (Sint-Michielsgestel)

Donderdagmiddag is een 14-jarig inwonertje uit Sint Michielsgestel bij een supermarkt aan de Nieuwstraat in zijn woonplaats betrapt op diefstal van een paar appelflappen. Hij is over-gedragen aan de politie, die hem inmiddels heeft voorgedragen voor alternatieve bestraffing via Buro HALT.

AGRESSIEVE WEGGEBRUIKERS TRAPT DEUK IN AUTO (Gemonde)

Donderdagavond heeft een onbekende agressieve weggebruiker op de Genenberg in Gemon-de een deuk getrapt in de auto van een 52-jarige inwoner uit die plaats. Beiden kwamen el-kaar tegemoet gereden. Het slachtoffer remde daarbij volgens zijn zeggen af, maar de onbe-kende automobilist uit tegemoetkomende richting reed met onverminderde snelheid door. De buitenspiegels van de voertuigen raakten elkaar. Het slachtoffer dacht dat de onbekende man doorreed en vervolgde ook zijn weg. Korte tijd later dwong de automobilist hem te stoppen en schold het slachtoffer uit. Hij trapte daarbij tegen diens auto en reed weg. Thuis ontdekte het slachtoffer dat er daardoor een deuk in zijn auto zat. De politie onderzoekt de zaak.

AUTO ONTVREEMD (Boxtel)

Van donderdag op vrijdag is vanaf de Baanderherenweg in Boxtel een rode VW Bora Tdi met het kenteken XT-ZT-47 ontvreemd.

CONTROLE AUTOGORDELS (Haaren)

Bij een controle op het dragen van autogordels op het Kerkeind in Haaren bleken negen au-tomobilisten zich niet aan de regels te houden. Zij kregen een bekeuring.

WONINGINBRAAK (Vught)

Donderdagavond is ingebroken in een woning aan de Taalstraat in Vught. Uit het pand zijn o.a. geld, GSM en audio/videoapparatuur ontvreemd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie