Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Alcohol tentoonstelling 'Nuchtere feiten'

Nationaal Instituut voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie

Alcohol tentoonstelling 'Nuchtere feiten'

In de tentoonstelling Nuchtere feiten over alcohol wordt aan de hand van acht thema's diverse kanten van alcoholgebruik en misbruik belicht. Het is de bedoeling de kijker hiermee te confronteren en bewust te maken van het eigen alcoholgebruik.

Uitleen
De tentoonstelling kan als serie (of in diverse opstellingen naar keuze) gebruikt worden op scholen, in bibliotheken, in sportkantines, in bedrijven enzovoort. Ze bestaat uit 8 plaaten die makkelijk bevestigd kunnen worden aan een tentoonstellingswand. De tentoonstelling is te leen bij de afdeling Preventie van de Regionale Instellingen voor Verslavingszorg. In bijna elke grote plaats zijn deze instellingen gevestigd.

Brochure
De brochure nuchtere feiten geeft u meer informatie over de tentoonstelling. In de brochure zijn de 8 fotos opgenomen uit de tentoonstelling plus het bijbehorende onderschrijft. De brochure kunt u aanvragen bij de afdeling preventie van de Regionale Instelling voor Verslavingszorg bij u in de buurt of bel met de Alcohol Infolijn: 0900 500 20 21 (10 eurocent per minuut).

Op Internet
Helaas kunnen we de foto's die gebruikt worden in de tentoonstelling niet tonen op Internet in verband met auteursrechten.

Benjijsterkerdandrank.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie