Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geen spiegeltent op Gedempte Haven tijdens Vastenavend

Datum nieuwsfeit: 08-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Bergen op Zoom
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Bergen op Zoom


Geen spiegeltent op Gedempte Haven tijdens Vastenavend

Vanochtend heeft een overleg plaatsgevonden tussen burgemeester P. van der Velden en de heer Van der Avert. De heer Van der Avert heeft vergunning aangevraagd tot het plaatsen van een historische spiegeltent op de Gedempte Haven in de periode 8 tot en met 12 februari 2002 (Vastenavend).
Tijdens het overleg zijn de burgemeester en de heer Van der Avert gezamenlijk tot de conclusie gekomen om dit jaar af te zien tot het plaatsen van de desbetreffende spiegeltent op de Gedempte Haven. In de overwegingen speelt een rol dat het onderwerp op onvoldoende draagvlak kan rekenen bij onder meer de horecaondernemers en bewoners in het Havenkwartier (Westelijk Stadsdeel). Er is een afspraak gemaakt dat na de Vastenavend met horecaondernemers en de heer Van der Avert gesproken wordt hoe aandacht kan worden geschonken aan de hoge publieksdruk in het gebied en/of de plaatsing van een spiegeltent in het centrum (of in de nabijheid van het centrum) daarbij een positieve bijdrage kan leveren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie