Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht 09-02-2002

Datum nieuwsfeit: 09-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 9-02-2002 Persberichten district Binnensticht, 12.30 uur

Verkeerscontrole

GROENEKAN Op de Koningin Wilhelminaweg werd vrijdag van 14.30 16.15 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 642 gecontroleerde voertuigen reden 46 automobilisten te hard. De hoogst gemeten snelheid was 81 km/h. waar 50 km/h mag worden gereden.
Alle overtreders kregen een proces-verbaal.

ZEIST Op de Dijnselburgerlaan werd tussen 07.35 08.50 uur een snelheidscontrole uitgevoerd.
Van de 652 passerende voertuigen reden 64 automobilisten te hard. De hoogst gemeten snelheid was 75 km/h waar 50 km/h mag worden gereden.

Vuurwapen in beslag genomen.

MAARTENSDIJK Vrijdagmiddag werd op de Dierenriem een 16-jarige jongen uit de Lage Vuursche aangehouden. Het vermoeden bestond dat de jongen in het bezit was van een vuurwapen.
Na verhoor op het politiebureau bleek dat hij een gaspistool had gekocht in Spanje en dit had verstopt. Het vuurwapen werd op zijn aanwijzing gevonden nabij het Viaduct 27 en in beslag genomen. De verklaring van de jong werd opgenomen en proces-verbaal opgemaakt. De ouders werden in kennis gesteld.

Verkeersongeval letsel

ZEIST Vrijdagmiddag omstreeks 15.40 uur vond op de Verlengde Slotlaan een aanrijding plaats.
Een 32-jarige bestuurster van een personenauto uit Baarn reed op de Verlengde Slotlaan een inrit in en zag daarbij een 19-jarige fietser uit Zeist over het hoofd. Doordat de fietster ten val kwam liep zij letsel op aan haar been. Zij werd door de ambulance voor controle overgebracht naar het Diaconessen ziekenhuis in Zeist.

Verdachten diefstal uit auto aangehouden

ZEIST Vrijdagavond omstreeks 22.30 uur werden drie verdachten, in de leeftijd van 25 en 27 jaar allen uit Zeist, aangehouden voor inbraak in een auto.
Getuigen hadden gezien dat de mannen op een parkeerplaats aan de Woudenbergseweg ingebroken hadden in een personenauto. De verdachten konden op het busstation worden aangehouden en werden overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Bij de aanhouding werd inbrekerswerktuig aangetroffen en in beslag genomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie