Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 09-02-2002

Datum nieuwsfeit: 09-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Persberichten

Van zaterdagmiddag 09 februari 2002
14:04 zaterdag 9 februari 2002

Bert Peters verzorgt de persvoorlichting tot maandagmorgen 08.00 uur. Tel 06 53 23 80 59

Assen, verkeersongeval met letsel
Gisteravond reed een 29-jarige man uit Enschede met zijn auto vanaf de Overcingellaan de Philipsweg op. Daar kwam hij een 16-jarige bromfietser uit Assen tegen die plotseling op zijn weggedeelte terechtkwam en frontaal tegen zijn auto botste. De bromfietser werd met letsel naar het WZA overgebracht. Nog niet bekend waardoor de bromfietser op dat weggedeelte terechtkwam.

Nietap, verkeersongeval met letsel
Gisteravond reed een 18-jarige man uit Haulerwijk met zijn auto over de Vagevuurselaan. In een bocht raakte hij de macht over het stuur kwijt waarna hij tegen een boom tot stilstand kwijt. Hij werd met onbekend letsel naar het RKZ overgebracht. Een 23-jarige passagier uit Roden werd met een hoofdwond naar het AZG overgebracht.

Alcomobilisten
Hoogeveen
Gisteravond werd een 25-jarige man uit Hoogeveen gecontroleerd toen hij met zijn bromfiets over de K. de Raadstraat reed. Hij had een alcoholpromillage van 1,4.

Emmen,
Op de Rondweg werd vannacht een 30-jarige automobilist uit Vlagtwedde gecontroleerd. Hij had een alcoholpromillage van ruim 2 promille. Hij had al een rijontzegging voor een periode van twee jaar die in 2003 afloopt. Hij krijgt ook een proces-verbaal voor het rijden tijdens de ontzeggingperiode.
Vannacht reed een 21-jarige man uit Emmen met zijn auto over de Houtweg. Hij bleek een alcoholpromillage te hebben van 0,6. Hem werd een transactie aangeboden van 190.

Odoorn,
Vannacht reed een 27-jarige man uit Coevorden met zijn auto over de N34. Ter hoogte van Odoorn werd hij gecontroleerd. Hij had een alcoholpromillage van 1,5.

Borger,
Vannacht reed een 55-jarige man uit de gemeente Rolde met zijn auto over de Hoofdstraat. Een controle leverde en alcoholpromillage op van 0,7.

Vledder, inbraak
Werd gisteren overdag ingebroken in de woning van een 39-jarige man aan de Vledderweg. Er werden diverse gouden sieraden weggenomen met een waarde van 3200. Vermoedelijk is men binnengekomen door een raam dat op een kier stond.

Hoogeveen, auto in brand
Vannacht werd een brandende auto ontdekt op een parkeerplaats aan de Rietgans. De brand is begonnen aan de voorzijde van de auto. De brandweer bluste de brand maar kon niet voorkomen dat de auto geheel verloren ging. De 35-jarige eigenaar, die WA-verzekerd is, deed aangifte. De technische recherche zal een onderzoek instellen naar de oorzaak van de brand. De politie houdt rekening met brandstichting.
---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie