Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veiling cadeaus voor valentijnsdag bij Sotheby's Amsterdam

SOTHEBY'S
Press release

CADEAUS VOOR VALENTIIJNSDAG
ZONDAG 10 FEBRUARI 2002 OM 15.00 UUR BIJ SOTHEBY'S

VALENTIJNSDAG is een van de meest romantische dagen van het jaar waarop geliefden en vrienden door middel van persoonlijke geschenken hun genegenheid laten blijken. Om u te helpen bij de moeilijk taak een bijzonder geschenk uit te kiezen, organiseert Sotheby's Amsterdam op zondag 10 februari 2002 om 15.00 uur weer een veiling van Juwelen, Zilver en Horloges, speciaal bijeengebracht voor deze bijzondere dag.

Sinds mensenheugenis zijn de onvergankelijkheid van goud en de hardheid van edelstenen symbolisch geweest voor de duurzame eigenschappen van ware liefde. Door de eeuwen heen werden om deze redenen juwelen ter geschenke gegeven om verlovingen, huwelijken en jubilea luister bij te zetten. Het is een mooie traditie, die nog steeds in ere wordt gehouden en elk jaar wordt gevierd op Valentijnsdag. Juwelen symboliseren liefde, respect en waardering. Soms als een nadrukkelijke boodschap in de vorm van een hart. Soms wat subtieler, bijvoorbeeld geboortestenen, edelstenen die een jubileum symboliseren of alliance ringen. Of gewoon een mooi sierraad dat gekoesterd wordt in de wetenschap dat je geliefde er veel tijd aan besteed heeft om juist dat speciale sieraad te kiezen. Ook parels hebben een bijzondere emotionele boodschap. In de Griekse en Romeinse mythologie is de parel het symbool van liefde en huwelijk. Het is het symbool van Aphrodite / Venus en het materiaal van een 30 jarig (huwelijks)jubileum.

En voor de man in uw leven zijn er bijzondere geschenken als mooie manchetknopen of horloges. Met een van de fraaie polshorloges is hij altijd op tijd voor een romantische afspraak.

Kijkdagen: vrijdag 8 februari 10.00-20.00 uur zaterdag 9 februari 10.00-16.00 uur
zondag 10 februari 10.00-14.00 uur

Veiling: zondag 10 febrauri om 15.00 uur, maandag 11 februari om 14.00 en 19.00 uur

Met vriendelijke groet,

Diana Ridderikhoff

Press & Marketing

T: * 31 (0)20 550 2205
F: * 31 (0)20 550 2310
E: diana.ridderikhoff@sothebys.com
Sotheby's, De Boelelaan 30, 1083 HJ Amsterdam


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie