Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Candlelight 10 jaar op Sky Radio 100.7 FM

Datum nieuwsfeit: 10-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SKYRADIO

Candlelight 10 jaar op Sky Radio 100.7 FM

Het romantische radioprogramma Candlelight viert aanstaande zondag 10 februari haar 10-jarige jubileum bij Sky Radio. Op 10 februari 1992 was het programma, gepresenteerd door Jan van Veen, voor het eerste te beluisteren op het radiostation.

Jan van Veen, met zijn onmiskenbare zwoele stem, startte bij Sky Radio met één uitzending per week, op de maandagavond. Vanwege de populariteit van het programma, werd Candlelight in 1995 uitgebreid naar vijf avonden per week. Wekelijks ontvangt Jan van Veen honderden gedichten van luisteraars, per post, fax of via e-mail. De presentator selecteert zelf de mooiste gedichten. Iedere uitzending worden er ongeveer vijf gedichten voorgelezen, afgewisseld met romantische songs.

Voordat het programma verhuisde naar Sky Radio presenteerde Jan van Veen Candlelight al bij de AVRO en het toenmalige Radio Veronica. Daarmee is Candlelight het langslopende programma op de radio met nog steeds dezelfde presentator.

Candlelight is te beluisteren van zondag tot en met donderdag van 23.00 tot 24.00 uur en is het enige programma op de non-stop muziekzender waarin wordt gesproken.

Sky Radio 100.7 FM
Sky Radio 100.7 FM is met circa 5 miljoen verschillende luisteraars per week al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie