Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie website lisse

Datum nieuwsfeit: 11-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Lisse
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Lisse

INTRODUCTIE NIEUWE WEBSITE LISSE

Wij presenteren op 11 februari a.s. om 19.30 uur in het gemeentehuis een geheel vernieuwde website. Burgemeester Van Zon-Langelaar opent tijdens deze bijeenkomst de website. Hiermee zet de gemeente een stap in de toekomst. Het contact tussen gemeente en bevolking krijgt er op deze, virtuele, manier een nieuwe dimensie bij.

Aan www.lisse.nl is hard gewerkt om de website opnieuw in te richten tot een doelgroepgerichte website. Gemakkelijker zoeken, een overzichtelijke en frisse vormgeving, maar vooral ook nieuwe informatie over de gemeentelijke producten en diensten. Bij het elektronisch loket kan men zeven dagen per week, 24 uur per dag, niet plaatsgebonden, producten aanvragen of wijzigingen doorgeven. Ook wordt op deze wijze een begin gemaakt met het geven van bestuurlijke informatie: de gemeentelijke begroting en beleidsnotities, agenda´s, verslagen en vergaderstukken van de raad en raadscommissies zijn vindbaar op de site.

Verder bevat de site onder meer nieuwsberichten, de wekelijkse bekendmakingen, op stapel staande evenementen, toeristische informatie in verschillende talen en een interactieve plattegrond. Via het Discussieforum kunnen burgers en ondernemers meepraten over actuele onderwerpen die spelen in Lisse en de regio. U kunt hier uw eigen mening kwijt, maar ook kennis nemen van de mening van anderen.

Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom bij de opening van de nieuwe site. De openingshandeling vindt plaats op maandag 11 februari 2002 om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.
---

Lisse, 6 febuari 2002
Burgemeester en wethouders

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie