Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 11-02-2002

Datum nieuwsfeit: 11-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 11-02-2002
Persberichten district Kerkrade (RKey; 14.40 u) Maandag, 11 februari 2002

District Kerkrade

Kerkrade; onder invloed
Bij controle afgelopen nacht, zondag op maandagnacht omstreeks 03.00 uur op de Engerweg in Kerkrade van een 28-jarige automobilist uit Eygelshoven, bleek dat de man onder invloed zijn auto bestuurde. Ademanalyse wees uit dat de man ruim 1,2 promille alcohol in zijn bloed had. De verdachte kreeg een rijverbod en de politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Landgraaf; verdachten overval aangehouden
Afgelopen vrijdagnamiddag omstreeks 17.30 uur vond aan de Abdissenlaan in Landgraaf een winkeloverval plaats. Twee onbekende mannen, waarvan er een was gewapend met een vuistvuurwapen, bedreigden het winkelpersoneel en eisten geld. Daarbij deden zij op een gegeven moment een greep in de kassa. Een ander te hulp geschoten personeelslid werd door de overvallers geslagen en die liep daarbij een hoofdwond op. Met de uit de kassa gegriste buit maakten beide overvallers zich uit de voeten. De politie die een onderzoek instelde heeft afgelopen zondagmiddag op een veld tussen de Vliedweg en Karlogweg in Landgraaf twee mannen aangehouden die voldeden aan het signalement van de overvallers. De beide verdachten, een 22-jarige man uit Roermond en een 27-jarige man uit Heerlen werden meteen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar ze werden ingesloten. De auto die ze bij zich hadden werd inbeslaggenomen. De politie stelt een nader onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie