Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwegein stelt Integraal huisvestingsplan onderwijs vast

Datum nieuwsfeit: 11-02-2002
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nieuwegein

College stelt Integraal huisvestingsplan onderwijs vast Het college van burgemeester en wethouders heeft een toekomstplan vastgesteld voor de huisvesting van het onderwijs in Nieuwegein. Dit Integraal Huisvestingsplan Onderwijs (IHPO) geeft inzicht in de huidige en toekomstige huisvestingsbehoefte van alle scholen in Nieuwegein. Een belangrijk onderdeel van het IHPO is om met extra investeringen de schoolgebouwen beter geschikt te maken voor de huidige eisen van onderwijs. De gemeente heeft wettelijk de zorg voor de onderwijshuisvesting.

Bij het basisonderwijs is hiervoor een goede spreiding van de vestigingen nodig. Beperking van het aantal locaties is voorwaarde voor de kwaliteitsimpuls. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie