Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Gemeentegids Nieuwegein verschenen

Datum nieuwsfeit: 11-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nieuwegein

De nieuwe gemeentegids is uit
De gemeentegids van 2002 is uit. De gids, die nóg informatiever is dan de vorige, wordt deze en volgende week huis-aan-huis verspreid door de PTT. Elk huisadres en elk bedrijf ontvangt een exemplaar. Alleen mensen die een nee nee of nee ja sticker op de brievenbus hebben, ontvangen geen gids. De PTT bezorgt de gids niet op die adressen omdat er reclames in staan. Voor die mensen is de gids vanaf 25 februari af te halen in de Stadswinkel in het gemeentehuis (Martinbaan 2), bij de VVV (gevestigd in de centrale bibliotheek aan de Raadstede 27) en in de verschillende buurthuizen en bibliotheekfilialen.

De gids, die voor het eerst volledig is opgemaakt in de nieuwe huisstijl van de gemeente, bevat dit jaar een hoofdstuk over hoe het gemeentelijk bestuur in elkaar zit, hoe besluiten worden genomen en hoe u daar invloed op uit kunt oefenen. Net als vorig jaar bevat de gids weer een speciaal groen katern met tal van milieuonderwerpen zoals adressen van groene winkels, tips op milieugebied enz. Het hoofdstuk over ouderen is als extra service aan deze groep mensen afgedrukt in een groter lettertype. De gemeentegids bevat ook elk jaar meer email- en websiteadressen van alle vermelde instellingen en organisaties.

In mei komt er overigens een aanvulling op de gemeentegids. Dit in verband met alle wijzigingen die in het gemeentelijk bestuur zullen ontstaan door de gemeenteraadsverkiezingen van 6 maart.


---

Invoerdatum 11-2-2002

---

Copyright © Gemeente Nieuwegein Martinbaan 2
3439 NN Nieuwegein

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie