Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hogere vergoeding voor gehandicaptenvoorzieningen Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 11-02-2002
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nieuwegein

Hogere vergoeding voor gehandicaptenvoorzieningen De gemeente Nieuwegein heeft in juli 1999 een aantal vergoedingen gewijzigd. Tegelijkertijd is afgesproken dat de gewijzigde vergoedingen jaarlijks worden verhoogd in verband met de prijscorrectie. Reeds per januari 2001 is de correctie toegepast en opnieuw worden een aantal vergoedingen voor gehandicaptenvoorzieningen verhoogd. De vergoedingen voor vervoerskosten, voor aanschaf en onderhoud van een sportrolstoel en voor de verhuiskostenvergoeding gaan dit jaar met 4,6% omhoog.

Dit percentage is gebaseerd op het zogeheten prijsindexcijfer WVG: het percentage waarmee de vergoedingen voor gehandicaptenvoorzieningen in het navolgende jaar kunnen worden verhoogd. Dit percentage wordt jaarlijks vastgesteld ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie