Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuws, weer, gerechten en gesprekken in Olympisch ontbijt

Datum nieuwsfeit: 11-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nederlandse Omroep Stichting (NOS)
Zoek soortgelijke berichten

NOS---

Nieuws, weer, gerechten en gesprekken in Olympisch ontbijt

08-02-2002

Jack van Gelder presenteert op maandag 11 februari de eerste uitzending van Studio Sport, Olympisch Ontbijt. In dit rechtstreekse ochtendprogramma van 07.00 tot 09.30 uur staat het Olympische nieuws centraal. Daarnaast zijn het weer in Salt Lake City en `sportieve' gerechten van chef-kok Patrick van Velzen ook ingrediënten van het ontbijtprogramma.

Van Gelder ontvangt gasten uit de sportwereld, de politiek en de media. Met hen kijkt hij terug op de Olympische hoogtepunten van de avond en nacht. Er zijn samenvattingen en eigen reportages te zien, die eerder die nacht door de Studio Sport-ploeg in Salt Lake City en Hilversum zijn gemaakt.

Ook wordt er vooruitgeblikt naar de wedstrijden van vandaag. Het programma wordt culinair ingevuld door chef-kok Patrick van Velzen. Hij verzorgt elke ochtend een Olympisch ontbijt in de keuken van studio Heideheuvel.

Weerman Erwin Kroll verzorgt het Olympische weer en Jeroen Overbeek schuift elk uur aan om het NOS Journaal te presenteren.


---

Site tip

---

Recepten chef-kok Patrick van Velzen
---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie