Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Recreatiebad Stappegoor sluit voor onderhoudswerkzaamheden

Datum nieuwsfeit: 11-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Tilburg
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Tilburg

31-1-2002
Recreatiebad Stappegoor dicht van 11 t/m 24 februari Onderhoudswerkzaamheden

In verband met groot onderhoud is het recreatiebad van zwembad Stappegoor gesloten van 11 t/m 24 februari. Alle reguliere activiteiten in die periode vervallen of worden verplaatst naar het sportbad. Voor het sportbad geldt een aangepast rooster.

De onderhoudswerkzaamheden in recreatiebad Stappegoor hebben betrekking op de technische installatie, de dakophanging en de glijbaan. De directie heeft bewust voor dit tijdstip gekozen omdat veel reguliere activiteiten in de carnavalsvakantie uitvallen. Dat maakt het opstellen van een alternatief rooster makkelijker en houdt het aantal gedupeerden, vaste klanten beperkt. Voor wie recreatief wil zwemmen in het sportbad van 11 t/m 24 februari is een folder verkrijgbaar met speciale tijden. Om het ongemak te compenseren betalen klanten voor recreatief zwemmen in die periode slechts 1.

De vaste klanten worden door een brief op de hoogte gebracht van de tijdelijke verandering. Overige geïnteresseerden kunnen bij de receptie van recreatiebad Stappegoor terecht voor een speciale folder. In de Sportbedrijf Nieuwsbrief van februari en op de website (www.sportbedrijftilburg.nl) wordt ook uitvoerig aandacht besteed aan de onderhoudswerkzaamheden en de aangepaste openingstijden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie