Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 11-02-2002

Datum nieuwsfeit: 11-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 11-02-2002 Persbericht district Maasland

INBRAAK WONING, Oss

Zondagmiddag is ingebroken in een woning aan de Da Costastraat in Oss. Een ruit werd vernield, waardoor men binnen kon komen. Een onbekend geldbedrag, cd`s, een fiets en ge-reedschap werd gestolen.

MAN BEKEURD MET WAPEN, Oss

In de nacht van zondag op maandag is een 47-jarige man uit Oss bekeurd. Hij werd op de Raadhuislaan in Oss aangetroffen met een vuurwapen. Het wapen was deels onklaar ge-maakt, doch bezit was nog steeds strafbaar. Het wapen is in beslag genomen en de man is bekeurd.

GEWONDEN BIJ ONGEVAL, Oss

In de nacht van zondag op maandag zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval. Op de Kantsingel in Oss verloor een 45-jarige vrouw uit Oss de macht over het stuur van haar auto, waarop ze tegen een boom reed. Door het ongeval raakte zowel de vrouw als een 31-jarige passagier uit Ravenstein bekneld in de auto. Door de brandweer werd het tweetal uit het wrak bevrijd. Ze zijn met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Oss. Daar het vermoeden bestaat dat de bestuurster te veel heeft gedronken, is van haar een bloedproef genomen.

INBRAAK AUTO, Geffen

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Bedrijvenweg in Geffen. Een ruit van de auto werd ingeslagen. De autoradio-cdspeler, en-kele tientallen cd`s en een jas werden gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie