Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 11-02-2002

Datum nieuwsfeit: 11-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 11-02-2002 Persbericht district Aa & Dommel

DRIE VERDACHTEN AANGEHOUDEN VOOR OPENLIJKE GEWELDPLEGING (Sint-Oedenrode)

Van zondag op maandag zijn aan de Heuvel in Sint Oedenrode twee 20-jarige inwoners uit Erp en een 19-jarige Eindhovenaar aangehouden voor openlijke geweldpleging. Het drietal wordt ervan verdacht een 16-en 18-jarige inwoner en een 16-jarige inwoonster uit Sint Oe-denrode bij een carnavalsfeest in een horecagelegenheid te hebben geslagen. Er zou een woordenwisseling zijn ontstaan toen één van de verdachten tegen het 16-jarige meisje aan-liep. De drie verdachten sloegen daarop de drie slachtoffers tegen het hoofd. Zij zijn door de politie met behulp van een paar beveiligingsmedewerkers aangehouden en ingesloten.

190 BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED (Vught)

Van zondag op maandag is een 40-jarige automobilist uit Vught op de Sint Elisabethstraat in zijn woonplaats betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij kreeg een rijverbod en een boete van 190,=.

GESTELSE BEKEURD VOOR RIJDEN ONDER INVLOED (Sint Michielsgestel)

Zondagavond is een 51-jarige Gestelse op het Adrianusplein in Sint-Michielsgestel bekeurd voor het rijden in een auto onder invloed van alcohol. Zij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal. Het was niet de eerste keer dat de vrouw zich schuldig maakte aan het rijden onder invloed.

DRONKEN MAN VEROORZAAKT AANRIJDING EN RIJDT DOOR (Boxtel)

Zondagavond is een 35-jarige automobilist uit Boxtel op de Van Leeuwenstraat in zijn woonplaats aangehouden nadat hij met een alcoholpercentage van ruim viermaal de toege-stane hoeveelheid was doorgereden na aanrijding. De verdachte raakte twee geparkeerde autos en probeerde weg te komen. Gewaarschuwde agenten wisten de man aan te houden. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

MANNEN SLAAGS OM TAXI (Boxtel)

Van zondag op maandag zijn een 28-jarige inwoner uit Boxtel en een 43-jarige man uit Via-nen op de Markt in Boxtel slaags geraakt om een taxi. Beiden gingen elkaar bij het arriveren van de taxi te lijf omdat ze meenden het eerste recht te hebben. Op de Markt aanwezige agenten hielden de twee daarop aan. Zij hebben een proces-verbaal gekregen voor vechten op straat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie