Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Provincie inventariseert cultuur historische waarden

Datum nieuwsfeit: 11-02-2002
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Zuid-Holland

8-02-2002
Provincie inventariseert cultuur historische waarden

De provincie Zuid-Holland gaat in een aantal regio's een inventarisatie maken van cultuurhistorische waarden. Door middel van de rapportages wordt zicht-baar gemaakt waar zich in de regio cultuurhistorisch waardevolle structuren be-vinden. Zo ontstaat een Cultuurhistorische Hoofdstructuur (CHS). In de aanloop hiernaar toe organiseert de provincie de komende weken een aantal inspraak- en informatiebijeenkomsten.

Aan de beurt zijn nu de CHS-regio's Goeree-Overflakkee/Voorne-Putten, Hoeksche Waard/IJsselmonde/Dordrecht, Krimpenerwaard en Gouwestreek. Zo'n CHS is bedoeld als leidraad voor gemeenten en andere be-trokken partijen bij beleidsontwikkeling en het maken van bouw- en ruimtelijke plannen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie