Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbericht district Eemland noord, 09.15 uur

Datum nieuwsfeit: 11-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 11-02-2002 Persbericht district Eemland noord, 09.15 uur

Gewapende overval

EEMNES Op de Scholekster vond in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 februari een overval plaats waarbij een vrouw gewond raakte.

Omstreeks 05.30 uur kwamen een 49-jarige man en zijn 45-jarige vrouw thuis na een avondje uit. Eenmaal bij de woning werden zij opgewacht door twee tot nu toe onbekende mannen. De mannen probeerde de handtas van de vrouw te pakken. Hierdoor raakte de vrouw in gevecht met één van de overvallers. Tussen haar echtgenoot en de tweede overvaller ontstond ook een worsteling.

De vrouw werd meerdere malen hard geslagen. Haar echtgenoot zag kans één van de overvallers rake klappen te geven waardoor deze zijn verweer staakte. Hierop stopte ook de andere overvaller en kozen zij het hazenpad. De vrouw liep verwondingen op aan haar hoofd, maar mocht na behandeling in het ziekenhuis naar huis. De politie heeft de zaak in onderzoek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie