Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tam Tam realiseert nieuw intranet voor Royal Haskoning

Datum nieuwsfeit: 11-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

TAM TAM

Tam Tam realiseert nieuw intranet voor Royal Haskoning

Tam Tam realiseert Corporate Information Portal voor Royal Haskoning

Delft, 11 februari 2002

Sinds vorig jaar november is Tam Tam bezig met het realiseren van een Corporate Information Portal voor Royal Haskoning. Royal Haskoning is een ingenieursbedrijf met 2300 medewerkers en is per 1 september 2001 ontstaan uit 8 ingenieurs-bedrijven (onder andere Iwaco, De Weger en Haskoning). Door deze reorganisatie biedt Royal Haskoning een integraal pakket aan adviesdiensten met een eenduidig en herkenbaar gezicht voor opdrachtgevers en relaties wereldwijd. Om de integratie van de interne processen en bedrijfsculturen te ondersteunen is besloten om een bedrijfsbreed intranet te realiseren.

Het project is groot opgezet. In een korte doorlooptijd worden 5 verschillende applicaties gerealiseerd (oa een CV systeem en een Project Referentie systeem). Royal Haskoning heeft vergaande plannen voor het verbeteren van haar diensten door het gebruik van internet-technologie. Zo zal het intranet in de toekomst een platform gaan vormen voor bedrijfsbrede kennis-deling en project-ondersteuning. Alle applicaties worden door Tam Tam gerealiseerd op basis van de nieuwe .NET technologie van Microsoft. Met deze nieuwe technologie zal het intranet toekomstvast blijken en wordt het beheer van het intranet in de toekomst gewaarborgd. Om het project succesvol af te ronden wordt gebruik gemaakt van het Microsoft Solutions Framework, een project aanpak die uitermate geschikt is voor de .Tam Tam way of working.. In het eerste kwartaal van 2002 zal de eerste release van het intranet gerealiseerd zijn.

Over Tam Tam
Tam Tam behoort tot de top van de Nederlandse full-service internetbedrijven. Tam Tam levert de volgende oplossingen: corporate information portals (intranet 2.0), business solutions (klant-specifieke applicaties en e-commerce) en marketingcommunicatie-sites. Bij het realiseren van de oplossingen worden de verschillende expertises en diensten ingezet: consultancy, projectmanagement, interaction design, back-office integratie, application development, en services (hosting, webmaster, site-analyse en webmarketing). Bij Tam Tam zijn 50 mensen in dienst. Tam Tam werkt onder meer voor: Mojo Concerts, VNU, Novib,
Rijkswaterstaat, Rosenbluth International, Wolters-Noordhoff, Hunter Douglas en Holland Casino.

Voor meer informatie:
Paul Manuel ((paul.manuel@tamtam.nl))
tel:+31 15 750 2033
www.tamtam.nl

11 feb 02 18:33

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie