Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Landelijk CDA start verkiezingscampagne in Zeeland

Datum nieuwsfeit: 12-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

CDA

Landelijk CDA start verkiezingscampagne in Zeeland

Het CDA start op dinsdag 12 februari a.s. de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in hotel Zeeland, Anthony Fokkerstraat 100 te Goes. Zeeland is de geboorteprovincie van lijsttrekker en fractievoorzitter Jan Peter Balkenende. De verkiezingsmanifestatie is de eerste manifestatie in een reeks. Lijsttrekker Balkenende zal de komende drie maanden alle provincies bezoeken.

De startmanifestatie in Goes begint om 19.30 uur. Na de opening zal Jan Peter Balkenende de aanwezigen toespreken. Daarna wordt de nieuwe verkiezingssite
(www.stemcda.nl) gepresenteerd. Vervolgens zal de hoogste Zeeuwse Kamerkandidaat, Tweede Kamerlid Siem Buijs, een korte toespraak ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie