Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Extra vergadering commissie Algemene zaken maassluis

Datum nieuwsfeit: 12-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

6-2-2002

Extra vergadering commissie Algemene- en Bestuurszaken

Op dinsdag 12 februari is er een extra vergadering van de commissie Algemene - en Bestuurszaken. De vergadering wordt gehouden in de Burgerzaal en begint om 20.00 uur.

Op de agenda van deze vergadering staan onder andere de volgende onderwerpen
Januaribrief 2002 Gemeente Maassluis
Naar aanleiding van de Oktoberbrief, waarin de financiële positie van de gemeente Maassluis is geactualiseerd, heeft het college met de Januaribrief een aantal voorstellen geformuleerd, waarmee een structureel sluitende begroting kan worden gerealiseerd Nieuwe huisvesting NME -Evergreen (Greenspot) In verband met de sanering van Het bedrijvencentrum Havenhof dient het NME-centrum elders te worden ondergebracht. Als nieuwe locatie kiest het college definitief voor de Greenspot, het huidige onderkomen van de hockey-tennisvereniging Evergreen. Vervolg invoering Rotterdampas
In een eerder stadium heeft het college het besluit over het invoeren van de Rotterdampas aangehouden teneinde dit onderwerp te betrekken bij de discussie over de financiële situatie van de gemeente in januari 2002. In de januaribrief 2002 die onder agendapunt 1 wordt behandeld, is rekening gehouden met een jaarlijkse uitgave van 10.000,-- t.b.v. de Rotterdampas.

Inzage, inspreken en vragenhalfuur
De bij de agenda van de commissievergadering behorende vergaderstukken zijn voor belangstellenden in te zien in de speciale publieksmap in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis. Het informatiecentrum is voor het inzien van stukken geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur. Op vrijdagavond en zaterdag ligt de publieksmap met commissiestukken ter inzage in de openbare bibliotheek aan de Uiverlaan.
Wie wil inspreken op een agendapunt, moet bij het begin van de vergadering aanwezig zijn. Ook is het mogelijk gebruik te maken van het vragenhalfuur. In het vragenhalfuur, dat bij iedere reguliere commissievergadering op de agenda staat, kunnen belangstellenden onderwerpen aan de orde stellen die niet op de agenda van de vergadering staan, maar wel tot het werkterrein van die betreffende raadscommissie horen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie