Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VVD-Statenlid wil te hard-rijden signalering op Noordhollandse wegen

Datum nieuwsfeit: 12-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Persbericht

VVD-Statenlid Ruben Vis: introduceer te hard-rijden signalering op Noordhollandse wegen als snelle en simpele verbetering van verkeersveiligheid.

De plaatsing van zgn. dynamische snelheidsinformatie (DSI)-borden zou een belangrijke bijdrage kunnen zijn bij het opheffen van verkeersgevaarlijke situaties op provinciale wegen in Noord-Holland. VVD-woordvoerder Ruben Vis trekt die conclusie in schriftelijke vragen aan Gedeputeerde staten. Vis verwijst naar een succesvolle proef in Noord-Brabant. In die provincie is een proef gehouden met dynamische snelheidsinformatie (DSI).

Na plaatsing van een bord waarop automobilisten kunnen zien hoeveel precies zij te hard rijden daalde het aantal te-hard rijders op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie