Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Info Opleiders lanceert simulatietraining voor projectmanagers

Datum nieuwsfeit: 12-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Leiden, 12 februari 2002 - Info Opleiders, specialist in IT-trainingen en e-learning-projecten, en partner van Microsoft, lanceert in samenwerking met het Zwitserse Sauter Training & Simulation SA (STS) een eerste, unieke simulatietraining voor projectmanagement in Nederland. Met dit nieuwe leerconcept kunnen projectverantwoordelijken in een simulatieomgeving een (IT-)project op voorhand volledig waarheidsgetrouw nabootsen. Zo kan men praktijkgericht opgeleid worden om uiteindelijk zo effectief en efficiënt mogelijk een project in de realiteit te coördineren. Uiteindelijk leidt dit tot een kostenreductie voor het bedrijf door verbetering van het werkproces.

"De nieuwe mogelijkheden die SimulTrain biedt, zorgen voor een onderhoudende ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie