Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen 12-02-2002

Datum nieuwsfeit: 12-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-02-2002 Persberichten district Rijn & Venen, 09.50 uur

Man mishandeld

MAARSSEN Op maandag 11 februari deed een man aangifte van het feit dat hij in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 februari was mishandeld.

Rond 01.30 uur liep een 18-jarige man uit Maarssen met enkele vrienden over de Kaatsbaan. Daar stond een groepje van drie mannen en één van hen riep een beledigende opmerking naar de Maarssenaar. Daarop riep een vriend van de Maarssenaar iets terug, waarna ze doorliepen en een horecagelegenheid binnengingen.

Toen ze even later de gelegenheid verlieten, werd de Maarssenaar direct door één van de mannen waar ze een woordenwisseling mee hadden gehad, beetgepakt. Hij kreeg een stomp tegen zijn hoofd en in zijn maag- en nierstreek. Na de mishandeling reden de mannen in een auto weg. De Maarssenaar hield pijn aan zijn kaak en in zijn maagstreek aan de mishandeling over.

Auto op zijn kop

MAARSSEN Op maandag 11 februari is een automobilist met zijn auto op de kop beland.

Rond 20.05 uur reed een 18-jarige automobilist uit Maarssen over de Vogelweg, komende uit de richting van het Valkenkamp. Door nog onbekende oorzaak raakte hij de macht over het stuur kwijt, belandde met de auto in de berm, botste tegen een bord en kwam op de kop op de rijbaan tot stilstand.

Hij werd per ambulance naar het UMC in Utrecht gebracht. Daar werd geconstateerd dat hij een hersenschudding had opgelopen. Hij mocht na onderzoek naar huis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie