Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden Gemeente Middelburg

Datum nieuwsfeit: 12-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Middelburg

Laatste update: dinsdag 12 februari 2002 10:48:40 Asfalteren Kanaalweg 12 02 02 12-02-2002 09:39

Afdeling Communicatie
Postbus 6000
4330 LA Middelburg
tel. 0118-675450
fax 0118-675452
P E R S B E R I C H T
12 februari 2002
Asfalteringswerk op de Kanaalweg
De aannemer asfalteert donderdag 14 februari de laatste delen van de nieuwe Kanaalweg, ten oosten van de Stationsbrug in Middelburg. Daardoor kan enige verkeershinder ontstaan, maar het Stationsgebied blijft bereikbaar.
De Kanaalweg wordt in fases vernieuwd en een van de laatste fases is nu aangebroken. Het gaat om het deel van de weg ter hoogte van de kademuur en het nieuwe busstation, en om het deel van de weg, de brug, waar de toegang van de parkeergarage straks onderdoor gaat. Deze worden op een dag geasfalteerd om overlast te voorkomen.
Het verkeer rijdt nu nog over de rijbanen van het nieuwe busstation de Kanaalweg op. Dit stopt na het asfalteren van het nieuwe stuk weg er naast. Op maandag 18 februari is dit nieuwe deel van de weg open voor verkeer en beginnen de werkzaamheden voor de Stationsbrug. De brug over de toegang van de nog te bouwen parkeergarage zal na het afbouwen en het aanbrengen van de wegbelijning zo snel mogelijk worden opengesteld voor het verkeer. Naar verwachting is dat op maandag 4 maart aanstaande. Op dat moment is de Kanaalweg compleet verlegd en vernieuwd. Op de plek waar de Kanaalweg eerst lag, komen straks de parkeergarage en de kantoren van het waterschap Zeeuwse Eilanden en de Gemeente Middelburg en wordt nu nog gewerkt aan de laatste fase van de fiets- en voetgangerstunnel.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie