Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inloop ondergrondse Diftar-locaties Palenstein en Rokkeveen

Datum nieuwsfeit: 12-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Zoetermeer

Inloop ondergrondse Diftar-locaties Palenstein en Rokkeveen

Komende week zijn er, in het kader van de inspraakprocedure, twee inloopbijeenkomsten ten aanzien van voorgestelde ondergrondse Diftar-locaties in Palenstein en Rokkeveen.
Deze bijeenkomsten zijn in de eerste plaats bedoeld voor bewoners van de hoog- en gestapelde bouw, de gebruikers van deze aanbiedlocaties. Maar ook bewoners van de laagbouw zijn van harte welkom met vragen over Diftar in het algemeen en de voorgestelde ondergrondse locaties in het bijzonder.

Inspraakprocedure
Voor Palenstein en Rokkeveen loopt deze nog tot en met 11 maart 2002. Alle bijbehorende stukken liggen ter inzage in de wijkposten Palenstein en Rokkeveen én bij de afdeling Publiekszaken in de hal van het Stadhuis.
Belanghebbenden kunnen in deze periode schriftelijk reageren aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 15, 2700 AA in Zoetermeer, onder vermelding van 'inspraakprocedure Diftar Palenstein/Rokkeveen'.

Inloopbijeenkomsten
In de inspraakprocedure zijn er ook twee inloopbijeenkomsten gepland voor de bewoners van Palenstein (19 februari, buurtcentrum Rakkersveld) en Rokkeveen (21 februari, zwembad De Veur). Tussen 16.00 en 20.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom! Van elke voorgestelde ondergrondse Diftar-locatie is er een uitwerkingstekening aanwezig. Ook kunnen bezoekers eventuele suggesties e.d. op een reactieformulier kenbaar maken.
---

Gemeente Zoetermeer © February 2002

Last update: 12 February 2002 (12:37)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie