Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Harm Kampinga hoogleraar Celbiologie

Datum nieuwsfeit: 12-02-2002
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten

Rijksuniversiteit Groningen

Harm Kampinga hoogleraar Celbiologie

Harm Kampinga is door het College van Bestuur benoemd tot hoogleraar Celbiologie, in het bijzonder celbiologische consequenties van straling en stress bij de Faculteit der Medische Wetenschappen. De leerstoel richt zich op het fundamenteel onderzoek naar moleculair biologische processen die zich afspelen in de cel in reactie op straling en andere vormen van stress. Middels deze expertise worden bijdragen geleverd aan belangrijke onderzoeksgebieden in het biomedisch onderzoeksveld.

Kampinga (Wildervank, 1959) studeerde Biologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 1989 promoveerde hij op het proefschrift Heat-induced alterations in the cell nucleus: relation ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie